Τι είναι η σύσταση στη BNI;

Φανταστείτε να υπήρχε ένα σύστημα που να μετατρέπει όλους τους ανθρώπους που γνωρίζετε καθημερινά σε πελάτες σας, και αυτούς και τις γνωριμίες τους… Αυτό είναι το σύστημα της ΒΝΙ!

Η σύσταση είναι η επαφή που σας γίνεται από κάποιον που σας γνωρίζει και σας εμπιστεύεται, σε κάποιον τρίτο, ο οποίος έχει ανάγκη από τις υπηρεσίες σας.

Για να πάρεις σύσταση από κάποιο μέλος της BNI, πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά σου και να του είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο ιδανικός πελάτης για εσένα. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σύσταση στη BNI, παρακολουθώντας το παρακάτω video:

 Ε.Γ.

H Ελλη Γλύτσου είναι μουσικός, επιχειρηματίας τα τελευταία 15 χρόνια και εκπαιδευμένη στο referral marketing από τον Αμερικανό Guru του σύγχρονου networking, Dr Ivan Misner. Εκπροσωπεί τον παγκόσμιο Οργανισμό ΒΝΙ στην Ελλάδα. Στόχος της είναι να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ελληνικής αγοράς να αποκτήσουν σταθερή πελατεία και ανάπτυξη. Πιστεύει πάντα ότι το ποτήρι είναι μισογεμάτο και είναι πάντα ανοιχτή σε προτάσεις και μεγάλα σχέδια.

Leave a Reply