Από παππούδες πρόσφυγες από τα παράλια της Μικράς Ασίας και τον Πόντο, η Έλλη θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που γεννήθηκε και ζει στην Ελλάδα. Ευλογημένη με υγεία και αγάπη στη ζωή της, δηλώνει ότι τα συστατικά αυτά της φτάνουν για να είναι δυνατή και ευτυχισμένη.

Έχει σπουδάσει Μουσική και Ιστορία της Τέχνης και έχει συντελέσει στην ανάπτυξη πολιτιστικών δομών στην Αθήνα, την Καλαμάτα και σε άλλες πόλεις διδάσκοντας στα αντίστοιχα τμήματα μουσικών σπουδών και σχολεία, χαράσσοντας στρατηγική και δουλεύοντας σκληρά για τουλάχιστον μια δεκαετία. Μπήκε ενεργά στο επιχειρείν ιδρύοντας την πρώτη επιχείρησή της, την amuse το 2001 στην Αθήνα. H amuse δραστηροποιείται στο χώρο του experiential marketing στην Ελληνική & διεθνή αγορά. Το 2015 η Ελλη έγινε το πρώτο μέλος του Business Network International στη χώρα μας, εκπροσωπόντας τον παγκόσμιο οργανισμό στην Ελλάδα. Ως National Director της ΒΝΙ Ελλάδας η Ελλη βοηθάει ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να εξελίξουν τις ικανότητές τους και τις επιχειρήσεις τους, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας σε όλους τους κλάδους και δραστηριότητες.

Εχει εκπαιδευτεί στο σύστημα ΒΝΙ από τον Αμερικανό guru του σύγχρονου networking Dr. Ivan Misner. Εκτός από σωστά Ελληνικά, μιλάει Γαλλικά και Αγγλικά. Στα Ιταλικά μόλις που τα καταφέρνει ενώ το όνειρό της είναι να μάθει Ρωσικά τιμώντας τις οικογενειακές της ρίζες.

Η ανθρωποκεντρική της προσέγγιση εστιάζει στα παιδιά, στα οποία έχει αφιερώσει περιόδους της ζωής της με διάφορες ιδιότητες που δεν της αρέσει να διαφημίζει. Πάντα όμως σε έναν κοινό άξονα: να κάνει έστω και μια μικρή διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.

Η Ελλη βλέπει πάντα το ποτήρι μισογεμάτο, και είναι ανοιχτή σε προτάσεις και μεγάλα όνειρα.