Από παππούδες πρόσφυγες από τα παράλια της Μικράς Ασίας και τον Πόντο, η Έλλη θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που γεννήθηκε και ζει σε μια χώρα που έχει ειρήνη. Ευλογημένη με υγεία και αγάπη στη ζωή της, δηλώνει ότι τα συστατικά αυτά της φτάνουν για να είναι δυνατή και ευτυχισμένη.

Έχει σπουδάσει Μουσική και Ιστορία της Τέχνης και έχει συντελέσει στην ανάπτυξη πολιτιστικών δομών στην Αθήνα, την Καλαμάτα και σε άλλες πόλεις διδάσκοντας στα αντίστοιχα τμήματα μουσικών σπουδών και σχολεία, χαράσσοντας στρατηγική και δουλεύοντας σκληρά για τουλάχιστον μια δεκαετία. Μπήκε ενεργά στο επιχειρείν ιδρύοντας την πρώτη επιχείρησή της το 2001 στην Αθήνα. Μετά 20 χρόνια, σήμερα η amuse είναι από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στον χώρο του experiential marketing στην Ελληνική αγορά. Το 2015 η Ελλη έγινε το πρώτο μέλος της ΒΝΙ στη χώρα μας, αρχικά για να βοηθήσει την επιχείρησή της να εξελιχθεί. Στην πορεία ενθουσιάστηκε με τις αξίες που πρεσβεύει η ΒΝΙ γύρω από την βιώσιμη ανάπτυξη με αποτέλεσμα τα τελευταία 5 χρόνια να αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της στην δημιουργία επιχειρηματικών ομάδων ΒΝΙ, βοηθώντας εκατοντάδες επιχειρηματίες γύρω της να κάνουν το ίδιο.

Εχει εκπαιδευτεί στο σύστημα ΒΝΙ από τον Αμερικανό guru του σύγχρονου networking Dr. Ivan Misner. Εκτός από σωστά Ελληνικά, μιλάει Γαλλικά και Αγγλικά. Στα Ιταλικά μόλις που τα καταφέρνει ενώ το όνειρό της είναι να μάθει Ρωσικά.

Η ανθρωποκεντρική της προσέγγιση εστιάζει στα παιδιά, στα οποία κατά καιρούς έχει αφιερώσει περιόδους της ζωής της με διάφορες ιδιότητες που δεν της αρέσει να διαφημίζει. Πάντα όμως σε έναν κοινό άξονα: να κάνει έστω και μια μικρή διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.

Η Ελλη βλέπει πάντα το ποτήρι μισογεμάτο, και είναι ανοιχτή σε προτάσεις και μεγάλα όνειρα.